Tietoa meistä

Yhdistyksemme on 1978 perustettu isänmaallisten, vireiden eläkeläisten muodostama yhdistys. Tarkoituksenamme on tarjota jäsenistöllemme mielekästä sisältöä elämään mukavan yhdessäolon ja monenlaisen toiminnan välityksellä.

Muistitikku

Eräs jäsenemme puolisoonsa viitaten totesi, että minä pärjään, kun on tämä muistitikku mukana. Voimme samalla tavalla ollatoistemme tukena ja muistina arjen asioissa. Sitä kukin ikääntyvä jäsen opettelemme.

Mäntyharjun kunnan palvelut senioreille

Tutustu Mäntyharjun kunnan senioreille suunnattuihin palveluihin: https://mantyharju.fi/sisalto/kohderyhmat/senioreille

Jäsenedut

Jäsenedut tässä linkissä.

Facebook-sivut

Mäntyharjun keskustaajama, kuva noin vuodelta 1995

18.04.2022 Lounaalla Mutterituvalla ennen Suomenniemen kesäteatteriesitystä.

Liisa, Kaija ja Marja osallistuivat kolmen piirin tilaisuuteen. Oli mielenkiintoista tutustua naapureihin, heidän toimintaansa ja suunnitelmiin, sekä heidän, että myös yhteisiin.

Mäntyharjun markkinoilla 27.6.2022  saimme kunnian ensiesitellä piirimme telttakatoksen. Kerroimme yhdistyksestämme ja toiminnastamme.

Etelä-Savon piirin kesäretkelle osallistujat 9.8.2022 kuvattuna Voikosken Automuseossa.

Hevosten kuntoutustiloissa on monipuoliset laitteet hevosten ja koirien hyvinvoinnista huolehtimiseen. On hierontaa, lämpö- ja kylmähoitoa, vesiliikuntaa ym.

Meille on tarjolla majoitusta, kokoustiloja, rentouttavan saunan kera tai ilman, kauneushoitoa, kuntoutushoitoja, tilaa ja hiljaisuutta kauniissa maisemissa.